keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vauvan villahaalari/ Baby´s Overall

Sitten taas lisää päivitystä, kun vauhtiin päästiin:)
Tämäkin on ollut pitkään nappeja vaille valmis ja vihdoin viimeistelty ja viety osoitteeseen, missä  suloinen prinsessa vauva saa sen käyttöönsä. Toivottavasti on mieluinen! ...ja ennenkaikkea lämmin.

Olihan tässäkin monta monessa, oma inhokkini neulomisessa on aina tuo kappaleiden yhteen liittäminen. Niin se oli tässäkin tapauksessa. Ja tulihan tuota liitettyä haarakappalekin ihan väärin, onneksi äiti oli neuvomassa, eihän tästä olisi muuten mitään tullut :) (Kiitos sinne!) Ja makeat naurut päälle.

Nappilistojen teossa on vielä parantamisen varaa, kuten kuvasta näkyy napit eivät ole ihan kohdakkain ja toiselta puolelta jäi puuttumaan yksi napinläpi. Toivottavasti haalari silti toimii... Nyt ei tullut yhtään kuvaa siitä, miltä näyttää avattuna, mutta varmasti tosi kätevä ihan pienen vauvan kanssa, helppo pukea päälle.
Tämä "lettikuvio" ei ollut vaikea, mutta sitäkin työläämpi, kun piti siirrellä yksi silmukka puikolle odottamaan, neuloa yksi jne... yhdellä silmukalla pelaaminen on aikaa vievää puuhaa. Noh, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen.:)
~~~~~~~~~~~~~~~~
Pattern: NOVITA
Yarn: Novita Wool  100% Wool
Color: 010 Natural White
Washing: Machine washable in 40 C degrees
Needles: European 3 and 3,5
Little complicated to knit, because of the all small parts and lots of different details.

4 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis lopputulos , lahjan saaja on varmasti onnellinen, mukavaa alkanutta vuotta sinulle:)

  VastaaPoista
 2. memmi: Kiitokset. Kyllä kuului tykkäävän:) Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin ja neulomisen iloja:)

  VastaaPoista
 3. Etsin haalarimallia ja tämä sinu tekemäsi oli kaunein :) Muistatko vielä mistä ohjeen löytäisi? Tuo Novitan linkki ei toinut enää. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olipas hauska yllätys saada tänne vanhaan blogiin viestiä 😊 en muistanut edes, että olen jättänyt tämän avoimeksi.

   Löysin haalarin ohjeen:

   http://arkisto.novitaknits.com/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92900

   Poista

Kiitos viestistäsi <3 /Thank you for the message<3