perjantai 17. helmikuuta 2012

Välineet...


...Täytyy olla kunnossa, kun neuloo, vai mitä?:)
Löysin eilen Ekotorilta juuri sopivan tuolin omiin neulomistarpeisiini, hintaakin oli vaivaiset 14€. Pesin päälliset ja paljatuihan sieltä IKEAn merkki ja nimi LUNNA. Ovat todennäköisesti lopettaneet tämän tuotannon, mutta kyllä oli niin kiva istua ja juuri sellainen, kuin olen kauan jo haaveillut.
(Pehmeä istua, sopivasti kallellaan, tukee selkää, ilman käsinojia). Siinä oli kaikki nämä ominaisuudet kohdillaan, joten SOLD.

Kuosi ei sinänsä sovi meidän sisustukseen, mutta ehkä jossain vaiheessa (jos viitsin ja ehdin:)), yritän ottaa ompelukonetta esiin ja tehdä uudet päälliset. Ompeleminen ei vain ole niin kovasti mun juttu, että siihen ajatukseen täytyy valmistautua oikein kunnolla. Materiaalitkin löytyvät jo omasta takaa, laadukasta sohvakangasta oikeassa värisävyssä!


Ja puikoilla jälleen sukkaa työkaverille.
Ekaa kertaa teen tuota kuviota, löysin sen Novitan sukkalehdestä. 
Pitkään olin tuota ohjetta etsinyt, mielestäni kaunis ja naisellinen!Ja eikun takaisin puikkojen ja tuolin ääreen. 
Muuten puikot ovat vaihtuneet bambuisiin ensimmäistä kertaa ja tykkään oikein kovasti. Lämpimät käsissä, kevyet ja eivät kilise ja kolise turhia.

(PS. tuolla taka-alalla näkyy aiemmin tekemäni villainen peitto, siitä on tullut aivan oivallinen keinustuolinmatto kapeutensa ansiosta.)

hmmm...siitä tulikin mieleeni, pitäisikö kehitellä jotakin neulottua päällistä tuohon tuoliin? Kun kerran neulomistuoli on:) Ideoita?

~~~~~~~~~~~~

I found a perfect chair from second hand store. It only cost 14€ and it is totally perfect for my needs. Supports my back, is soft enough and leaning backwards like it should- perfect match I would say!
Only the cover is not for my taste right now... I am thinking should I knit something to cover it or sew?? Sewing is not my favorite job to do...
Any ideas!

(I also bought my first bambo needles for knitting, I like a lot! They are warm to hold, light and not nosy at all!!!)

On my needles right know... I am knitting socks for my workmate, the pattern is from Novita sock magazine, again I know! But I really love the pattern, it is beautiful and feminine.

4 kommenttia:

 1. Kyllä sun nyt kelpaa!!! Ja tuo sukkamalli on mun mielestä kiva/kaunis ja valmistuu äkkiä:)Mukavaa viikonloppua sinulle ja perhellesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kelpaa ja sukka tosiaan valmistuu nopsaa:) Samoin mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Onnea tuolin johdosta! On kyllä kiva, kun saa istua "oikeassa" kulmassa. Ei selkä väsy niin kovasti. Bambuiset puikot on ykköset myös minun mielestäni. Ihana sukka siellä syntymässä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu:) Kyllä tuon oikean tuolin löytäminen oli hyvä juttu! Mäkin ihmettelen, etten ole aiemmin bambuisia koittanut, kyllä ovat kokeilemisen arvoiset.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos viestistäsi <3 /Thank you for the message<3